vrijdag 10 juni 2011

en we zijn eraan begonnen

Ik ben nog niet helemaal uitgeschreven over plannen en lijstjes, en ik heb al een stuk gerealiseerd zeker! jawel, u gelooft het nooit! De bijpassende knuffel bij het babydekentje is een feit!

De mama in kwestie die het cadeautje zal mogen openen is nogal een poezemienfan, dus werd het een knuffeltje in poezemienvorm.

Gezien het voor een lief klein babymeisje is en je toch nooit zeker bent waar het mooie stofje van dienst heeft gezeten, heb ik zelfs alles al eens gewassen met Le Chat. (merkt u ook de ironie? een poezeknuffel wassen met Le Chat?) een restje van toen ik nog een obsessief Mila haar babykleertjes apart waste met dat spul. ik ben nu wel zeker dat alles blijft zitten en de naden een wasbeurt overleven. Maar nadat ik ongeveer 45 minuten ben bezig geweest om het hele poezebeest te vullen met vulling, inclusief oren en staart, heeft diezelfde vulling besloten om toch maar de oren niet helemaal te vullen. maar dat ziet u niet en een baby van een paar weken merkt dat ook niet.

deze is het geworden

Ik heb er ook een rammel-element in gestopt voor het amusement van de baby te verhogen. ik heb eigenlijk een pastiek surprise-ei de helft gevuld met rijst en dat wat toegeplakt. Ik hoop dat het mooi toegeplakt blijft :) de achterkant van het poezemienbeest is gewoon effen groen katoen. dat ziet u omdat er een klein stukje komt piepen aan het tipj van de staart.

1 opmerking: