dinsdag 4 oktober 2011

een kroon heb je gewoon nodig, ook al word je 26

De middelbare school: trauma's over gigantische problemen die nu eigenlijk maar kleine akkefietjes lijken, die eerste schoolfuif en bijhorende kater, de weg naar het volwassen worden met de bijhorende struikelpartijen,...
Persoonlijk vond ik dat geen slechte tijd :) Zeker niet omdat ik er een paar 'vrienden voor het leven' tegenkwam die ik nu voor geen geld van de wereld zou willen missen! Ok we hebben de eerste 5 jaar van die middelbare school niet veel tegen elkaar gezegd want we zaten verdeeld over 2 klassen, maar dat laatste jaar, dan hebben we elkaar gevonden en nog steeds niet losgelaten.
Nu hebben we in ons groepie slechts 1 mannetje zitten (even De Vent niet bijgerekend want die maakt onrechtstreeks ook wel deel uit van onze nest) en die was dit weekend jarig! Dat moest dus gevierd worden!

Nu hoort er bij een verjaardag toch een kroon, ook al is het feestbeest in kwestie 26 geworden! Vorig jaar hadden we een grote roos-blauwe kroon met veel glitter voorzien (ja ok, achteraf gezien niet de meest mannelijke keuze maar het was wel een mooie kroon! en een goede eigenschap van ons mannetje is dat hij zijn dames gewoon laat doen :)). Maar gezien we nu toch weer een jaartje ouder zijn hebben we dit jaar gezorgd voor een iets stoerdere versie. Ik maakte een stoffen exemplaar in donkerblauw en rood met robotjesstof.feestbeest in kwestie

de kroon werd goed gekeurd!

een gedichtje, voorgedragen speciaal voor ons mannetjesdier :)


Het feestje vorig jaar is deftig uit de hand gelopen (veelal dankzij de iets te sterk gemaakte maar zeer lekkere huiscocktail die de dame des huizes steeds voorziet, met feesthoedjes op rare plaatsen tot gevolg. Maar neen, daar deel ik geen foto's van :)) Dit jaar hebben we het iets beschaafder gehouden. (nu stonden de hoedjes ook op verkeerde plaatsen maar hebben we die daar nog bewust gezet! en we weten het ook allemaal nog :)). Misschien een puik plan van vriend en vriendin om dat op een zondag te vieren ipv een zaterdag! Het was allesinds heel erg leuk! op naar de volgende verjaardag!

4 opmerkingen: