maandag 2 november 2015

Bloggers for life, how to?

Zo een veiling met lotjes op poten zetten, het is niet evident. Er komt veel werk bij kijken, veel zaken die we een beetje over het hoofd zagen, maar toch lastig bleken.

Om alles ordelijk te laten verlopen, zouden we dan ook graag de 'spelregels' van de hele actie op een rijtje zetten! Als iedereen dat volgt, dan maakt u het leven voor ons organisatoren een pak simpeler!

1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag. u kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.

2. Per stuk waar u lotjes voor koopt graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. vb.: U wil voor stuk 1 graag 3 lotjes kopen en voor stuk 5 graag 2 lotjes. Dan heeft u een overschrijving voor stuk 1 van 6 euro én een overschrijving voor stuk 5 van 4 euro.

3. Er word geen cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land zijn verspreid. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier en daarna over te schrijven op onze rekening.

4. Per overschrijving graag de volledige en juiste vermelding in de mededeling. U kan deze gegevens vinden op de blog van de maakster van het stuk in kwestie.

5. U dient op de blog van de maakster van het stuk waar u lotjes voor koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken  om u te contacteren bij winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie in dat formulier is een geldige deelname! het forulier is telkens actief van maandag tot vrijdag middernacht!

6. De centjes schrijft u over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer!

7. Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het hoofd houdt:
Het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook een beetje menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending van uw stuk. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!

8. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u dan wint vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.

9. De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt!


Hier achter de schermen is het enthousiasme intussen exponentieel aan het toenemen! Hopelijk volgen jullie daar ook in!


 

 

6 opmerkingen: