maandag 24 oktober 2016

Bloggers for life 2016: spelregels op een rijtje

Zelfs bij een 2e organisatie blijft zo een veiling veel werk.
Om alles ordelijk te laten verlopen, zouden we dan ook graag de 'spelregels' van de hele actie nog eens herhalen! Als iedereen dat volgt, dan maakt u het leven voor ons organisatoren een pak simpeler!

1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag. U kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.

2. Elke lotje kost 2 euro

3. Per stuk waar u lotjes voor koopt graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. vb.: U wil voor stuk 1 graag 3 lotjes kopen en voor stuk 5 graag 2 lotjes. Dan heeft u een overschrijving voor stuk 1 van 6 euro én een overschrijving voor stuk 5 van 4 euro.

 4. Er wordt geen cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land zijn verspreid. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier en daarna over te schrijven op onze rekening.

5. Per overschrijving graag de volledige en juiste vermelding in de mededeling. U kan deze gegevens vinden op de blog van de maakster van het stuk in kwestie.

 6. U dient op de blog van de maakster van het stuk waar u lotjes voor koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken  om u te contacteren bij winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie in dat formulier is een geldige deelname! het forulier is telkens actief van maandag tot vrijdag middernacht!

7. De centjes schrijft u over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer!

 8. Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het hoofd houdt:
Het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook een beetje menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending van uw stuk. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!

 9. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u dan wint vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.

 10. De trekking gaat door op 16 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt!

Lazen jullie bij Sarah al over de sew-along die momenteel ook wordt georganiseerd voor Bloggers For Life?
Daar kan je al 3 van de in totaal 4 patronen vinden en door deze te maken kan ook jij een ziek kindje gelukkig maken! We doneren het handgemaakte moois namelijk aan de kinderoncologie van het UZ Gent (en door jullie grote enthousiasme waarschijnlijk aan veel andere instellingen bij!). Omdat elke ziek kindje zoveel mogelijk lichtpuntjes verdient!
Zwier jezelf achter die naaimachine en laat je vullen door de warmte die Bloggers For Life uitstraalt!

 We weten hier achter de schermen bijna geen blijf met ons enthousiasme. Hopelijk volgen jullie ons daarin!
13 opmerkingen:

 1. Jullie zijn zo'n maar echt zo'n lievekes! Merci om dat hier weer allemaal te organiseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!" Als dat geen mooie slogan is ;-). Spannend zeg. Aftellen naar de echte start? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We delen het enthousiasme helemaal !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend!!! En wat zijn jullie toch twee grote harten, allebei, dat jullie dit opnieuw zien zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Heb ik het nu helder dat die sew along losstaat van de kleding die mensen zelf willen aanbieden op de veiling? Wellicht heb ik er overheen gelezen, maar ik wil op zich wel meedoen en iets maken, maar weet even niet waar ik me aanmelden. Dacht toen gelezen te hebben dat dat nog geblogt zou worden, maar denk dat ik het gemist heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er weer top uit, ik hoop op iets waar ik ook kan op bieden
  wanneer start de eerste reeks?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat komt in orde. En ik moet precies eens in actie schieten, want de herfstvakantie nadert razendsnel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat komt in orde. En ik moet precies eens in actie schieten, want de herfstvakantie nadert razendsnel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Joepie, aan enthousiasme geen gebrek! Prachtig georganiseerd alweer van jullie, het wordt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eindeloos respect voor die organisatie! Thanks sweeties!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal weer spannend!!Tof dat je weer mee werkt achter de schermen. Dank je wel allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen