dinsdag 9 mei 2017

Kitty Cat

Nena is een pittige dame. Zacht uitgedrukt. Thuis dan toch. Op school is ze een mak en volgzaam lammetje volgens de juf, thuis heeft ze eerder de rol van little Queen of the world. Onderhandelen als de beste, een ochtendhumeur waar het mijne soms niets tegen is, commanderen like a boss...

Kittig ding dus, kleine Nena. Laat me daar nu nog een stuk stof van Bambiblauw hebben liggen die zich perfect leende voor een jurk voor die kleine Queen.

Een echt meisje wel. Haarzelf spiegelen kan ze uren aan een stuk.

 Moest het niet duidelijk zijn, ik maakte nog eens een Tinny van Straightgrain. Een patroon dat mijn dames steeds goed zit.
 

 Ik maakte er voor de eerste keer zo een half kraagje bij. Ik vind het eigenlijk echt tof zo. het breekt het voorpand een beetje zonder dat het té is.
Die streep die daar door die kat loopt, ja ik weet dat, is een zeer hardnekkige plooilijn. Ik hoop dat met wassen die er uit gaat gaan. want meer strijken dan ik al deed gaat geen hol werken.
 

 Het obligatoire springen kan niet ontbreken uiteraard.
 
 Achteraan is het kraagje gewoon rond.
 
 
Ik ben content met het resultaat. Ik vind het een prachtige stof, die in tegenstelling tot de zwanen, wel recht was geprint. Nu duimen, dat het kleine spook niet direct een groeisprintje krijgt. 

7 opmerkingen:

  1. Geslaagd! 't Halve kraagje is niet iets dat ik snel zelf zou gekozen hebben, maar ik vind het wel mooi hier! Guitig ding ook, die Nena!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ♥ voor kittige kinderen, echt! Ik kan er soms wel eens op foeteren, op mijn exemplaar en verzuchten dat 'ik wel een makkelijker kind zou willen' maar haar blik op de wereld, haar attitude is zo geweldig dat ik dat voor geen geld ter wereld wil missen. Dit gezegd zijnde denk ik dat ik je gewoon ga kopieren voor het te laat is, prachtig kraagje inclusief!

    BeantwoordenVerwijderen