vrijdag 12 januari 2018

always classy

Daar zit je dan, cosy en comfy in de zete, en dat voor 20u. You have your shit together enal. Je bedenkt dat je voor het eerst in weeeeeeeeken wel eens naar Thuis kan kijken, er is verder toch niets op tv en netflix kan je later nog opzetten.

Terwijl je Thuis kijkt besef je dat het toch nog steeds zo slecht is als vroeger, maar je aandacht wordt afgeleid. Ah, Lowieke loopt daar met een scrabbledoos rond. Dat het lang geleden is dat je dat nog speelde denk je stilletjes in je hoofd. Maar wacht! Het wondere gadget genaamd IPhone staat tot uw dienst! Ge herinnert u daar ergens een langvergeten app Wordfeud, dat eigenlijk een soort van scrabble is op afstand. De app kiest je een tegenspeler en off you go. Playtime.

Timm ofzo, die zit ook al klaar voor een potje scrabble want je hebt direct een spelletje toegewezen gekregen. Je blokjes zijn 'gene vetten' zoals de Bomma zou zeggen maar als opener kan je toch 'zegen' leggen. Timm begint een gesprek, want dat kan blijkbaar in die app. Geestig, kan je wat lachen om woorden die je vormt maar compleet niet kent laat staat gebruikt. Timm zegt dat het een schattige profielfoto is.
je hebt geen idee wat die profielfoto zou moeten wezen gezien die app al 3 jaar verstoft ergens in een games verzamelmapje. Je zoekt die en ziet dat het er eentje is van 3 jaar geleden, wat logisch is want toen zette je vast die app er op. Maar je had nog dat korte haar en Nena die er bij staat was nog een kleine molly flappy. Dus je past de profielfoto aan. Timm komt met een reeks complimentjes en het gaat niet over het feit dat je 'broeden' kon leggen op het speelbord. Je bedankt hem voor het compliment en probeert te bedenken welk woord je in hemelsnaam moet maken met 2 keer een C, een K, een H een P en nog zo onbruikbaar spul.

Die Timm blijft onverstoorbaar verder chatten. Je kijkt wat die nu toch te zeggen heeft ipv hem te focussen op het spel.  En dan is dat het moment waarop je weet dat de wereld echt wel om zeep is mijnheer...
Want Timm, die zegt dat hij wel een vriendin heeft maar dat hij het graag spannend wil houden en wat fotootjes wil sturen en krijgen via snapchat of kik. Je hebt geen idee wat kik is en snapchat gebruik je alleen voor de filters. En sinds wanneer is ook al een stom spelletje Wordfeud een reden op iemand dickpicks te sturen? Je verwijdert Wordfeud en bedankt snapchat dat je mensen die jou toevoegen ook moet goedkeuren voor ze iets te zien krijgen.

Debiel, dat denk je ook nog. Very classy.

12 opmerkingen:

 1. De wereld is om zeep, het waren profetische woorden van Urbanus destijds. Djeezes zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG. Dan denkt een mens een gezellig rustig avondje te kunnen hebben... Serieus zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dickpic is wellicht wel heel veel punten in Wordfeud. Tenzij het een kleintje is.

  en nu serieus: is dit de omgeving waarin onze meisjes groot moeten worden... als zelfs een scrabble spelleke een vuil bedoening kan zijn :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ik ook al meermaals meegemaakt :( wordfeud en onbekenden, geen goeie match blijkbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat hebben we vandaag geleerd ?
  1. Thuis kijken is onschuldiger dan scrabble online
  2. viezerikken spelen woordspelletjes
  3. complimenten zijn niet meer wat ze geweest zijn

  Ik zou mijn iphone grondig ontsmetten voor verder gebruik, just to be sure ... Ieuw, ieuw, ieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ❄TECHNOLOGY INTELLIGENCE DEPARTMENT❄
  tech.int.dpt@gmail.com

  ✴Heeft u op zoek gegaan naar een hacker om iemand te hacken via de telefoon, e-mail of sociale netwerkaccount? "

  "Wilde je een aantal strafregisters van overheidsinstanties wissen?"

  "Wil je geld verdienen door wat geld te extraheren?"

  ✴Wilt u uw kredietrapport wijzigen?

  ✴Wilt u sommige creditcard / debetkaartschulden wissen? "

  ✴Je moet nu contact opnemen met "THE HACK GEEKS".

  ❄TECHNOLOGY INTELLIGENCE DEPARTMENT❄ is een expliciete HACKERS-organisatie, we bieden de beste hacking-service die beschikbaar is.

  We hebben TOP HACKERS van over de hele wereld die klaar staan ​​om je te hacken met een overvloed aan goede HACKING-records.

  Al onze HACKERS leiden het HackerOne-forum en zullen de klus klaren voordat je het Jack Robinson kunt vertellen.

  Contact:
  tech.int.dept@gmail.com
  We verheugen ons erop je te hacken.

  BeantwoordenVerwijderen