vrijdag 20 september 2019

The final curtain

Ik heb lang nagedacht over een goede openingszin voor mijn laatste blogpost maar hoe meer ik nadacht en begon te typen, hoe meer ik op backspace duwde. Geen enkele zin was ok. Ik kreeg in geen enkele zin het gevoel weergegeven dat ik zocht.

Ik vond dit een ongelooflijk fijn avontuur, die eerste stapjes in de wereld van bloggers zetten. Het internet is niet altijd een mooie omgeving, maar ik heb dankzij deze blog wel heel fijne mensen leren kennen, mooie momenten gehad en veel gelachen. Ook steun gevonden tijdens de moeilijke momenten in mijn leven. Ik heb er fijne vriendinnen aan overgehouden, al lopen we elkaars deur niet plat. Ik weet dat ik er op kan bouwen als dat nodig is.

Zonder haar had Liezewiezewoes waarschijnlijk nooit bestaan. Door dit hele stikken-en-handwerkavontuur leerde ik mijn achternichtje kennen. Waarvan ik tot daarvoor het bestaan niet afwist. Ze stond me vaak bij, met veel raad. Ze luisterde geduldig als het met mij niet zo goed ging en knuffelde me alsof alle zorgen dan opgelost zouden worden.

Zonder deze blog had ik nooit deelgenomen aan de wedstrijd van Zonen 09 om een Bernina te winnen. Ik wou eigenlijk geen Bernina ma bon, de adrenaline van de wedstrijkkick alleen al! Zonder deel te nemen aan die wedstrijd was ik ook nooit met lieve Eva beginnen praten. En had ik ook geen zalig lang weekend in Valencia gehad met als hoofdoel: eten en drinken.

Zonder deze blog had ik ook nooit An en Sylvie leren kennen, waar ik samen met Griet al een paar keer mee op shoppingtrip ging. 
Zonder deze blog was ik nooit op haar hilarische blog terecht gekomen. En dan had ik nooit op Pukkelpop samen met haar Soldiers of Love gezongen, voor publiek, inclusief dansje. Oh ja daar zijn beelden van. Oh nee, die ga ik hier niet delen. En ja we kregen applaus na afloop.
Zonder deze blog was ik nooit mee geweest op een naaiweekendje en lieve Nele leren kennen. En dan had ik misschien ook niet zoveel aandacht gehad voor het Berrefonds dat toch wel een belangrijke schakel was in de eerste editie van Bloggers For Life.

Ik ben blij en zo ongelooflijk dankbaar dat ik die 2 edities van Bloggers for life heb kunnen organiseren en tot een geweldig succes heb kunnen omtoveren. Feel-good-momenten bij de vleet toen ik alle warme reacties op Bloggers for Life zag verschijnen.
Ik heb dankzij bloggers for life ook Sarah beter leren kennen, een ware steun en toeverlaat en laat ons organisatorisch nu net perfect op elkaar afgestemd zijn. Sarah is zeker 1 van de meest fijne mensen die ik aan dit avontuur in het echt heb overgehouden. Zoals al gezegd lopen we elkaars deur niet plat, maar oh boy wat een luisterend oor en vat vol goed advies heb ik aan haar! Altijd eerlijk, oprecht en recht voor de raap. Love you babe!

Het waren dus fijne tijden, hier op de blog. Een wereldje waar ik graag vertoefde. Mijn 'veilige haven', mijn plekje waar ik al eens dingen van me af kon schrijven. Of waar ik een hilarisch verhaal kon delen dat ik had meegemaakt.
Mijn leven veranderde fel tijdens de laatste jaren. En stilaan werd mijn veilige plekje een plekje waar mensen al eens komen meelezen die het niet altijd goed voor hebben met mij. En ik besloot: het is tijd om dit plekje vaarwel te zeggen, te bedanken voor het schoons dat ik er aan kon overhouden en nieuwe horizonten te verkennen.

Dit is dus mijn laatste blogpost als liezewiezewoes. Ga ik nog bloggen, ooit? Misschien, al zal dat niet direct zijn denk ik.
Ik sluit het hoofdstuk Liezewiezewoes af, met veel liefde in mijn hartje voor alles wat ik er door heb verkregen. Maar het is tijd om verder te gaan. Bedankt voor alles, bedankt voor de steun, de grappige comments en lieve commentaren. Eeuwige dankbaarheid!6 opmerkingen:

 1. En nu moet ik een beetje janken, om wat was hier. Want ik moet altijd zo lachen met je schrijfsels. Nu glimlach ik ook wel, om de memories! We’ll keep in touch! ❤️❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bye bye op de blog ... Maar wel nog op Instagram?
  Ik onthou alvast twee hilarische feiten, het hele roltrapverhaal zit als een filmpje in mijn hoofd ... en de laatste weken heb ik al af en toe eens aan uw zwelg wijn moeten denken!
  't Was hier altijd fijn om te komen lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Lol voor de zwelg wijn 😂 op instagram ben ik nog steeds gewoon te volgen. Mijn profiel staat wel niet openbaar.

   Verwijderen
 3. Oh .... <3. Binnenkort nog eens een shoppingske? :-). Kusjes, Sylvie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier een stille meelezer.

  Dank voor je (beperkte) scheidingsverhalen en hoe je bent opgekrabbeld. Ik ben helaas de aan-de-kant-gezette, het was onverwacht, en ik ben óók nog ziek :( Toch is het hoopvol om iemands verhaal te lezen. Dus dank daar voor.

  Wens je nog veel moois!

  BeantwoordenVerwijderen