zaterdag 12 november 2011

Hij komt, hij komt!

En ja het is de lieve goede Sint! Hier komt dus Sint-Maarten langs. Ok technisch gezien is het hier Sinterklaas die komt, maar op school bij Mila is het wel Sint-Maarten. Die kerel is dus op school geweest deze week en dat wil zeggen dat het kindeke des huizes verwacht dat de lieve goede man haar een bezoekje zal brengen. Met haar geliefde en gevraagde micro van K3... Ja ik weet het dat ik daar spijt van ga krijgen, maar da kind vroeg dat zo lief aan Sint dat ik het niet over mijn hart krijg om dat ding niet klaar te zetten... Ook bij de kindjes waar we meter en peter van zijn is het Sint-Maarten dus ook voor hun komt dat mooi uit dat de goede oude man nu passeert aan ons huisje :)
Mila heeft har schoen klaar gezet:

Hier een worteltje voor het paard, dan het koekje en dreupeltje voor Piet en ne goeien orvan voor de sint :) en in de schoen 2 tekeningen die Mila heeft gemaakt.Mama's en papa's weten wat wij een hele avond hebben zitten doen (nee niet zingen in de micro!). Er werden little pet shop toestanden uit een doos gehaald, er werd een pop en paard (die beide vast zaten met zo een triljoen van die dwaze 'ijzertjes' die overal door gedraaid zitten...), een micro getest (heel even maar) en er werd ook lego in elkaar gezet. Enter de interesse van De Vent :)
Er werd ook nog een hele scene uit een politieserie nagespeeld maar dat is voor een andere keer :)

Ons meisje was zo opgewonden dat ze al om 6u20 wakker was en dat had de sint nu even niet berekend gezien de man zijn wekker mar stond om 7u :) maar alles is nog goed gekomen!

Voor Mila

Nog voor Mila

Voor Jenne

Voor Jitse en Jenne samen te spelen

Voor Jitse

Rockstar in wording :)

2 opmerkingen:

  1. Ja, hier van 't zelfde ... zeer zenuwachtig en vroeg wakker! Wel geweldig leuk hé! Mama en papa beleven er evenveel plezier aan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja tis da :) het is zo leuk hoe ze er zo van overtuigd is dat ze sint op het dak heeft gehoord :)

    BeantwoordenVerwijderen