maandag 25 november 2013

De eerste keer!

Al een tijdje geleden, in de herfstvakantie, mocht Mila naar haar eerste echte verjaardagsfeestje gaan. Een vriendinnetje uit de klas was jarig en de schoolvriendjes waren allemaal uitgenodigd!
Spannend, zowel voor haar als voor mij! Haar eerste echte feestje!

Morgan knutselt graag, dus werden er een heel pak knutsel-frutsels gekocht. Die werden mooi ingepakt  en om die af te geven maakte ik nog even snel een Menina-tasje met Morgan haar naam op geflockt.
ik gebruikte nog eens de stof die ook voor de doopsuikertjes en de jurken voor de babyborrel van de meisjes heeft gedient. Maar geen paniek, ik ga er nu niet veel meer mee doen, de stof is zo goed als op!
De voering is een gele stippenkatoen. 

Mila trok op, zo fier als een gieter met haar cadeautje, en had een geweldig leuke dag! En mama? die probeert te negeren dat haar oudste meid al zo groot is...


9 opmerkingen:

 1. Zeer mooie Menina!!
  En echt een zalig stofje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Heel leuke knopen bovendien.
  Misschien zou dit het ook (in een grotere versie) goed doen als cadeau voor mama's? Flesje bubbels, chocolade, gezichtsmaskertje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie versie van de Menina. En de start is gemaakt, voortaan zullen er regelmatig uitnodigingen volgen voor zulke leuke feestjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig hé, dat mening-tasje! Jouw exemplaar is ook echt een schoontje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk tasje! Daar zal ze wel blij mee geweest zijn.
  Dennis werd ook al een paar keer uitgenodigd, altijd naar dezelfde binnenspeeltuin. Zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan u nu al voorspellen dat gij nog heel veel werk gaat hebben in de toekomst ! Aah ja, uw dochter zal vanaf nu op al die feestjes gevraagd worden !

  BeantwoordenVerwijderen