donderdag 27 februari 2014

5!Mijn kleine babymeisje, die ook al grote zus is geworden... Vijf jaar al! Een heel handje vol! Wanneer is dat nu gebeurd, dat groeien?

De verjaardagskoffer van school kregen we een paar dagen op voorhand mee. Daarin mogen de kindjes hun favoriete spullen stoppen om mee te spelen en over te vertellen. Bij ons werd die gevuld met 2 verkleedjurkjes, een K3-cd, poppen en uiteraard paardenspulletjes.
Die koffer werd verder aangevuld met bordjes, servieten, bekers, kinderchampagne en veel vers fruit. We trakteerden de klasvriendjes op gezonde fruitbrochettes die ze zelf mochten maken. Ik ging dus het gevecht aan met een ananas, wat mango's, kiwi's, meloen, druiven, appels en bananen.
Ze was fier, die kleine meid van mij. En zenuwachtig, dat ook. Gelukkige verjaardag lieve schat! Je bent al 5 jaar de zonneschijn in ons leven!


11 opmerkingen:

 1. Van harte met jullie grote meid! Wat een leuk idee zo'n koffer. En heerlijk dat verse fruit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dikke proficiat voor de mooie, grote Mila!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat! Ze worden inderdaad heel snel groot. Een leuk idee trouwens van de juf:zo een verjaardagskoffer. En die fruitbrochettes zijn een s een super alternatief voor de cake.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met de grote dame! Leuk zo'n verjaardagskoffer.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen