donderdag 19 juni 2014

hopeloos achter

Ik wou eens zien hoe die bloglovin nu eigenlijk werkt... ik moest blijkbaar iets publiceren, strange stuff als ge het mij vraagt! maar alle, we zijn braaf en luisteren en publiceren dus:

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4572397<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4572397/?/?claim=rm7wypnxstq">Follow my blog with Bloglovin</a>

8 opmerkingen:

 1. Ik lees uw blog al eeuwen via bloglovin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oewie ... Ik heb die code vorig jaar gewoon in een bericht (11 mei 2013) geplaatst en dan verscheen er in dat bericht de vraag om mijn blog via Bloglovin' te volgen. En dus geen ingewikkelde html-code. Daarvoor moet je wel zorgen dat je op de knop HTML drukt als je je bericht opstelt en dan gewoon de code plakken. Als je vervolgens op de knop 'opstellen' drukt, verschijnt de boodschap Follow my blog with Bloglovin'. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap dat dus niet, ik zie daar 188 volgers maar zie niet wie dat zijn! Zijn dat dan andere dan deze die hier in mijn zijbalk staan?

   Verwijderen
  2. Dat zijn idd andere volgers, al zullen er veel dubbele bij zitten. Je kunt via bloglovin wel weten wie die volgers zijn, maar vraag me niet hoe, ken er ook de botten van... Ik volg al mijn blogs nog steeds door om de links te klikken die op mijn eigen pagina staan. Geen leeslijst voor mij, danku.

   Verwijderen
 3. op uw account van bloglovin kan je zien wie u volgt :) en wil je hiernaast zo een volgknopje dan moet je zo eentje toevoegen (zoals je deed met al de rest alla pinterest etc.) even intypen in google hoe dat moet en dan vind je het snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, gij zit hier ook al lang in mijn bloglovin', als sinds de eerste 'google reader stopt ermee'-paniek.
  (waar ik ook nog steeds niks van snap hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen