maandag 7 november 2016

Linkenparty!

De voorbije 4 weken kon u bij Sarah 4 geweldige patroontjes vinden, allemaal in het teken van de sew-along van Bloggers For Life 2016. Zag u de laatste toppers al? Sarah tekende prachtige pennenzakjes die u naargelang tijd, goesting en smaak kan omtoveren van een gewone pennenzak naar een beestig exemplaar.

Hartverwarmend vinden we het ook, om via allerlei social media naaisels te zien verschijnen! Schitterend, om te zien dat ons georganiseer en ons enthousiasme aanstekelijk werkt en jullie massaal achter jullie naaimachine kruipen om ons te steunen!

Daarom geven we jullie graag ook de kans om wat jullie gemaakt hebben te tonen! Dat kan u bij Sarah vandaag doen, aan de hand van onze heuse, echte, onvervalste linkenparty!

Wat is dat? Awel, dat is een link, waar u op klikt. Daarna wordt u doorverwezen naar een site waar u volgende zaken invult:
1. De link naar waar we uw foto's kunnen vinden. Dat kan een blog zijn, een site, maar ook uw instagram.
2. Afhankelijk van de link (blog, instagram) zal de titel zelf ingevuld worden. Maar dat kan u zelf ook aanpassen.
3. u geeft uw e-mail in.
4. U kiest welke foto u precies wil laten zien op de blog.

Klaar. Nu staat de link bij Sarah op de blog en kan iedereen die op het fotootje klikt ook naar de link doorverwezen worden.

De linkenparty staat open vanaf nu tot en met zondag 13 november 23u. Daarna sluit de link.

Ook de verzamelpunten staan vanaf vandaag ter beschikking om uw maaksels te ontvangen. Dat kan u doen tot en met zaterdag 19 november.
Waar dat nu ook alwaar was?
De Stoffenkamer in Gent, Madeline De Stoffenmadam in Lier, Stof op Zolder in Roeselare en Het Stoffenhuis in Bree, Pieke Wieke in Ekeren (Antwerpen) en Juffrouw kersjes aka Stoffenmie te Nijlen.
Lukt dat niet? Mail ons en je kan je pakje naar ons sturen!

En dan nu: Linken maar!

6 opmerkingen:

 1. Ik dacht het al minstens honderd keer, maar eens zeggen kan nooit kwaad... vrouw, ik zou dit avontuur met niemand anders willen aangaan ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je bent de beste partner in crime die ik me kan wensen vrouw :)

   Verwijderen
 2. Whoohoo... Het linken is gelukt! 3 van de 4 projectjes werden al voltooid, op naar het vierde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn toppertjes! Ik durf te wedden dat er volgend jaar nog van die linkparty's zullen verschijnen in blogland :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie er weer geweldig veel werk in gestoken!!!! Echt, he: Jullie verdienen een standbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen